Våga prova nytt för att utvecklas

Nu under julledigheten har jag försökt att ta mig tid för att måla och dessutom valt att inspireras av andra att måla med färger och tekniker som jag inte är van vid.

Det är väldigt kul tycker jag att försöka använda någon annans palett men försöka göra något eget för att lära sig och utvecklas. Bilden som hör till detta blogginlägg är en av de jag har målat med färger som jag vanligtvis inte brukar använda på det här sättet - men det var väldigt roligt och jag ska försöka att ta med mig bitar av det jag lärt mig här till fler bilder.  

Himlen nedan är målad med färgerna new gamboge, burnt sienna och neutral tint - något som jag aldrig hade kommit på att använda annars. 

Blomningarna kan jag sitta och titta på hur länge som helst, och varje gång hittar jag nya små favoritställen som jag uppskattar.