Översikt

Akvarell är mitt främsta medium men jag tycker att det är väldigt roligt och inspirerande att prova andra liknande konstformer också. Nedan finns en kort beskrivning av de olika med länk till respektive sida.

Akvarell

Akvarellmålning är mitt huvudmedium men beroende på vad som har inspirerat mig skiljer sig motiven väldigt mycket. Jag är uppvuxen på västkusten men bor för tillfället i Lerum vilket ger både motiv vid havet men även mycket skogsmotiv.

Tryck på bilden för att komma till sidan där jag samlar bilderna i akvarell

Alcohol ink

Relativt ny konstform för mig men väldigt rolig och samtidigt svår. Färgerna är alkoholbaserade och flyter runt på pappret istället för att sugas upp. 

Tryck på bilden för att komma till sidan där jag samlar bilderna med alcohol ink

Digitala bilder

Som ett komplement till de lite kladdigare konstformerna ovan har jag även en surfplatta med tillhörande penna där jag övar på skissteknik men även skapar unika lite mer digitala bilder. 

Tryck på bilden för att hoppa direkt till min portfolio med digitala bilder.

Bläck / Tuch

Att måla med bläck (även kallat tuch) har många likheter med akvarell. Skillnaden enligt mig är att färgerna är väldigt koncentrerade och permanenta. Sen använder jag inte heller pensel när jag målar med bläck. Det är samma typ av bläck som jag använder för min kalligrafipenna som ska doppas i bläck, så det gör jag också. 

Tryck på bilden för att hoppa direkt till den sidan där jag samlar min konst med bläck.